Dentalni turizam

Grad Daruvar

U središnjoj Hrvatskoj nalazi se najljepši mali grad, Daruvar. Udaljen je od glavnog grada Zagreba samo 130 kilometara. U rimsko doba nazvan je Aque Balissae što znači vruća voda. Nevjerojatna geotermalna vrela liječe mnogobrojne pacijente već dva tisućljeća. Spoj zelenila, povijesne arhitekture te gastronomske ponude samo su od nekih razloga zašto Daruvar ima tu titulu. Idealan je grad za odmor te uživanju u prirodi i prostranim parkovima. Provesti par dana
Daruvaru je prekrasno iskustvo u kojem ćete odmoriti, prošetati, popiti kavu u parku te upoznati proglašeni najljepši mali grad u Hrvatskoj nekoliko godina zaredom.

 

Slobodno vrijeme

Vaše slobodno vrijeme iskoristite šetnjama kroz prostrane parkove, obilazak dvorca grofa Antuna Jankovića ili se odmorite u Daruvarskim toplicama. Javite nam se i dođite nas posjetiti, radosno Vas iščekujemo!

Vaš smještaj

Za vrijeme liječenja pacijenta osiguran je besplatan i ugodan smještaj u hotelu Mladimir. Hotel je udaljen samo dvije minute hoda od ordinacije, a smješten je u najzelenijem dijelu grada. Tijekom boravka u hotelu možete koristiti brojne wellness usluge poput saune, masaže te hidromasažne  kade… Za sve upite nas kontaktirajte, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku!

Upoznaj naše doktore

Zlatko

Doktor Zlatko Bilandžija rođen je 1964. godine te je pohađao 5. gimnaziju u Zagrebu te maturirao 1983. godine. Stomatološki fakultet u Zagrebu završava 1990. te se od tada aktivno bavi stomatologijom te kontinuirano usavršava znanja i primjenjuje najnovije tehnologije.

Valentina

Doktorica Valentina Bilandžija rođena je 1991. godine te je pohađala Opću gimnaziju u Daruvaru. Upisuje stomatološki fakultet u Zagrebu koji završava 2016. Godine. Nastavlja se aktivno baviti stomatologijom te također nadopunjuje svoje znanje i kontinuirano prati i koristi moderne načine liječenja stomatoloških problema.

Mirjana

Rođena je 26. 12. 1966. godine te je završila zubotehničku školu u Bjelovaru 1984. godine. U našem timu je već 20 godina te svojom ugodnom osobnošću i smirenošću olakšava strah pacijenata.

“Zadovoljan sam te bih preporučio svima. Liječenje je bilo dogovoreno s doktorima te je sve išlo po planu.  Boravak u Daruvaru je bio ugodan i opuštajuć. Sve pohvale”

Josip

Želite li bijel i lijep osmijeh ? Javite nam se, naš stručni tim Vas radosno očekuje.

24/7 možete nam se javiti kada god poželite. Odgovor stiže odmah!

+385 43 335-400

bilandzija.zlatko@gmail.com

Ulica Dragutina Domjanića 1, Daruvar 43500