O nama

Privatna stomatološka ordinacija Bilandžija utemeljena je 1994. godine. Naš tim je sastavljen od dr.dent.med. Zlatka Bilandžije, dr.dent.med. Valentine Bilandžije te dentalnog asistenta Mirjane Bilandžije. Svaki član našeg tima nastavio je s kontinuiranom edukacijom te neprestano ulaze u nova znanja i tehnologije. Ljubaznost, individualnost te briga o pacijentu je tradicija koja je postojana 24. godine.

Zašto odabrati nas ?

U obiteljskoj ordinaciji Bilandžija koristimo samo najbolje materijale te najnovije tehnologije. Promatramo svaki zub zasebno te uvijek odabiremo najpouzdaniji i najsigurniji oblik liječenja. Svakom pacijentu pristupamo individualno, slušamo Vaše želje i potrebe i dolazimo do brzih i efikasnih rješenja.

Ako želite uljepšati svoj osmjeh, a usput se i odmoriti okruženi predivnim parkovima i prirodom, opustiti se u našim toplicama uz Wellness pakete, onda smo pravi izbor za Vas. Zagreb je udaljen tek nešto malo više od sat vremena vožnje autom. Radosno Vas iščekujemo!

Dentalni turizam

U središnjoj Hrvatskoj nalazi se najljepši mali grad, Daruvar. U rimsko doba nazvan je Aque Balissae sto znaci vruća voda. Nevjerojatan izvor vode liječi  mnogobrojne pacijente već dva tisućljeća. Spoj zelenila, povijesne arhitekture te gastronomske ponude samo su od nekih razloga zašto Daruvar ima tu titulu. Idealan je grad za odmor te uživanju u prirodi i prostranim parkovima.

 

Za vrijeme liječenja pacijenta osiguran je besplatan i ugodan smještaj nedaleko od ordinacije u sobama. Također, pokazivanje znamenitosti grada poput dvorca Jankovića, drveta Ginka te parkova je uključen u Vas posjet.

Upoznaj naše doktore

Zlatko

Doktor Zlatko Bilandžija rođen je 1964. godine te je pohađao 5. gimnaziju u Zagrebu te maturirao 1983. godine. Stomatološki fakultet u Zagrebu završava 1990. te se od tada aktivno bavi stomatologijom te kontinuirano usavršava znanja i primjenjuje najnovije tehnologije.

Valentina

Doktorica Valentina Bilandžija rođena je 1991. godine te je pohađala Opću gimnaziju u Daruvaru. Upisuje stomatološki fakultet u Zagrebu koji završava 2016. Godine. Nastavlja se aktivno baviti stomatologijom te također nadopunjuje svoje znanje i kontinuirano prati i koristi moderne načine liječenja stomatoloških problema.

Mirjana

Rođena je 26. 12. 1966. godine te je završila zubotehničku školu u Bjelovaru 1984. godine. U našem timu je već 20 godina te svojom ugodnom osobnošću i smirenošću olakšava strah pacijenata.
N

Iskusni doktori

Naši doktori imaju do 26. godina iskustva uz kontinuirano praćenje novih znanja.

 

N

Profesionalno i prijateljsko osoblje

Komunikacija između pacijenta i doktora nam je izrazito važna.

N

Želite li lijep osmijeh ?

Javite nam se, naš stručni tim Vas radosno očekuje.

N

Nema dodatne cijene

Cijena i način liječenja se dogovaraju s doktorima te nakon dogovora nema iznenadnih troškova.

N

Slobodno dođite

Slobodno prošećite do naše ordinacije i dodite na svoj prvi besplatan pregled.

 

N

Povezanost s pacijentima nas ispunjuje

Praćenje oporavka i povezanost s pacijentima nas ispunjuje.

U našoj stomatološkoj ordinaciji pacijent je na prvom mjestu!

“Zadovoljan sam te bih preporučio svima. Liječenje je bilo dogovoreno s doktorima te je sve išlo po planu.  Boravak u Daruvaru je bio ugodan i opuštajuć. Sve pohvale”

Josip

Želite li bijel i lijep osmijeh ? Javite nam se, naš stručni tim Vas radosno očekuje.

24/7 možete nam se javiti kada god poželite. Odgovor stiže odmah!

+385 43 335-400

bilandzija.zlatko@gmail.com

Ulica Dragutina Domjanića 1, Daruvar 43500