Zubni mostovi

Što je zubni most i jesam li ja kandidat?

Zubni most je fiksno protetsko rješenje kojim se nadomještava izgubljen zub. Ovaj protetski nadomjestak spaja najmanje dvije zubne krunice te vraća funkcionalnost i estetiku Vašeg osmijeha. Materijali koji su potrebni za izradu zubnih krunica su u potpunosti isti kao i kod izrade mostova. Prednost ovakvog tipa zubnog nadomjestka jest što se zubni most ne može vaditi te je fiksiran za vaše zube naspram proteze koja se lako vadi iz usta.

Ako vam fali jedan ili više zubi idealan ste kandidat za ovakav tip terapije. Slobodno nam se javite i naručite za svoj prvi besplatan pregled!

Postupak izrade mosta:

Postupak izrade mosta od tri člana započinje brušenjem zuba desne i lijeve strane zuba koji nedostaje. Nakon brušenja se uzima otisak te se uz dogovor i razgovor odlučuje materijal izrade, a otisak se šalje u laboratorij. Tehničari izrađuju most te pri završnom dolasku stomatologu most se cementira.

Iskusni doktori

24/7 možete nam se javiti kada god poželite. Odgovor stiže odmah!

+ 385 43 335-400

bilandzija.zlatko@gmail.com

Ulica Dragutina Domjanića 1, Daruvar 43500

Kontaktiraj nas

“Zadovoljan sam te bih preporučio svima. Liječenje je bilo dogovoreno s doktorima te je sve išlo po planu.  Boravak u Daruvaru je bio ugodan i opuštajuć. Sve pohvale”

Josip

Želite li bijel i lijep osmijeh ? Javite nam se, naš stručni tim Vas radosno očekuje.

24/7 možete nam se javiti kada god poželite. Odgovor stiže odmah!

+385 43 335-400

bilandzija.zlatko@gmail.com

Ulica Dragutina Domjanića 1, Daruvar 43500