Zubne ljuskice

Što su zubne ljuskice i kako utječu na estetiku ?

Zubne ljuskice su protetski nadomjesci koji su minimalno invazivni te omogućuju ujednačen oblik, veličinu i boju zuba. Izrađene su od čvrste, tanke keramike, a lijepe se na prednju plohu zuba. Najčešće se postavljaju na gornje zube u svrhu ispravljanja određenih estetskih problema poput razmaka između zubi, ispravljanje položaja ili promijene boje.

Jesam li kandidat i hoće li mi ljuskice puknuti?

Ako ste nezadovoljni estetikom svojih zubi, a imate zdrave zube bez velikih kompozitnih ispuna, onda se pravi kandidat za keramičke ljuskice.
Kako bismo u potpunosti bili sigurni jeste li kandidat, dođite na svoj prvi besplatan pregled nakon kojega odmah možemo krenuti u izradu.
Ljuskice su dugotrajno rješenje ako se profesionalno i precizno naprave. Također, veliku važnost ima i higijena te održavanje ljuskica kako bi godinama bili zadovoljni. Temeljitim četkanjem i besplatnim pregledima Vaše ljuskice mogu potrajati i preko 10 godina.

Koje vrste ljuskica postoje ?

Keramičke ljuskice

Ovakav tip ljuskica predstavljaju tanke keramičke nadomjeske koji se lijepe na prednje plohe nakon minimalne preparacije prirodnog zuba. Postupak se sastoji od dva posjeta stomatologu te je u potpunosti bezbolan. Tijekom prvog posjeta se radi preparacija zuba te se uzima otisak, a u drugom posjetu se ljuskice lijepe te pacijent dobiva željenu estetiku i prekrasan osmijeh.

Direktne (Non-prep) ljuskice

Direktne ili Non-prep ljuskice se izrađuju u jednom posjetu stomatologu te nije potrebno brušenje zuba. Izrađene su od vrhunskog kompozitnog materijala koji je idealan za male korekcije i povećanje volumena zuba. Kompozitni materijal odlično imitira prirodni zub te ove terapijske korekcije postižu zadovoljavajuću estetiku,ali i čvrstoću.

Iskusni doktori

24/7 možete nam se javiti kada god poželite. Odgovor stiže odmah!

+ 385 43 335-400

bilandzija.zlatko@gmail.com

Ulica Dragutina Domjanića 1, Daruvar 43500

Kontaktiraj nas

“Zadovoljan sam te bih preporučio svima. Liječenje je bilo dogovoreno s doktorima te je sve išlo po planu.  Boravak u Daruvaru je bio ugodan i opuštajuć. Sve pohvale”

Josip

Želite li bijel i lijep osmijeh ? Javite nam se, naš stručni tim Vas radosno očekuje.

24/7 možete nam se javiti kada god poželite. Odgovor stiže odmah!

+385 43 335-400

bilandzija.zlatko@gmail.com

Ulica Dragutina Domjanića 1, Daruvar 43500